how to build a site
Mobirise

Suomalainen sirkkajauhokauppa verkossa!

HYÖNTEISPROTEIINIKAUPPA.COM on nyt Bug Bazaar.

Hyönteisproteiini vastaa kanan, kalan ja punaisen lihan proteiinia. Hyönteisissä on monityydyttymättömiä rasvahappoja, rautaa ja sinkkiä usein enemmän kuin tavanomaisessa lihassa, ja niiden ravintoainekoostumusta voidaan muokata rehulla. Hyönteiset muuttavat kasvikunnan typpeä eläinproteiiniksi tehokkaammin ja vähäisemmällä ammoniakin tuotolla kuin naudat. Hyönteisten elinkaari on lyhyt, ja niiden kasvatus vaatii vähemmän vettä ja tilaa proteiinikiloa kohden kuin perinteisen eläinproteiinin tuottaminen. (Duodesim

Tiesitkö, että sirkkaproteiini kilon sirkkajauhopusseissa suoraan meiltä ostettuna ei ole sen kalliimpaa kuin kaupoissa olevien käyttövalmiiden härkäpapuvalmisteiden sisältämä proteiini? Tämä johtuu siitä, että vaikka meidän sirkkajauheemme onkin kilohinnaltaan kalliimpaa, on siinä yli kolme kertaa prosessoituja härkäpapuvalmisteita enemmän proteiinia kiloa kohden!

Länsimaissa viime vuosina jo kehitetty teknologioita hyönteisten kasvattamiseksi, keräämiseksi ja jalostamiseksi. Markkinoilla on muun muassa sirkkajauhetta, josta on valmistettu keksejä, sipsejä, tortilloita, proteiinipatukoita, pirtelöitä ja käyttövalmiita tahnoja.

Sirkkajauhomme sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Lisää vaikka leipään, smoothieen tai jugurtin päälle!

Osoite

Fredrikinkatu 64 B 22
00100 HELSINKI
FINLAND

Linkit

Kotisivu 
Kauppa